Landelijke dag Méér Muziek in de Klas

Koningin Máxima was op 9 september in de TheaterHangaar aanwezig bij de landelijke MuziekTafeldag. Koningin Máxima, erevoorzitter van stichting Méér Muziek in de Klas, kreeg een update over de stand van zaken van muziek in het onderwijs. Doel van de stichting is te zorgen dat in Nederland alle kinderen op de basisscholen de kans te krijgen bezig te zijn met muziek. Tijdens de bijeenkomst spraken zij onder meer over hoe leraren beter uitgerust kunnen worden om muziekles te geven en hoe geld bijeen te krijgen voor structureel muziekonderwijs. Het event was zowel live, voor 110 personen, als digitaal bij te wonen voor mensen uit het onderwijs, gemeenten en culturele instellingen.

Ophen medewerkersevent

Fintechbedrijf Ohpen wordt ruim twee keer zo groot door de overname van Amsterdamse branchegenoot Davinci. Deze acquisitie werd op 7 september officieel bekend gemaakt aan de medewerkers tijdens een live event in de TheaterHangaar. In de 1,5 meter setting van de theaterzaal ontvingen we deze middag 100 genodigden, in combinatie met een livestream.

Gouden Giraffe Event Awards

De organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards wist optimaal gebruik te maken van de combinatiemogelijkheden van Hangaar2 & TheaterHangaar. Een volledig dag en avond programma waarbij alle inschrijvingen in Hangaar2 pitchten voor jury en voor publiek. Alle cases werden in Hangaar2 live gepresenteerd op een podium, maar daarnaast kreeg iedere case zichtbaar ook zijn eigen plek. Na juryberaad kregen de aanwezige bezoekers de gelegenheid om zich om te kleden en te verplaatsten naar de TheaterHangaar voor een heerlijk diner, netwerkborrel en uiteindelijk de feestelijke uitreiking van de Gouden Giraffe!

We kijken met trots terug op het hosten van dit mooie event in samenwerking met EvenementOrganiseren.nl / EventBranche.nl!

Lightyear One

Op dinsdag 25 juni is tijdens zonsopgang de Lightyear One onthuld, de nieuwe elektrische zonneauto van het Nederlandse automerk Lightyear. De onthulling in de TheaterHangaar was live te volgen, waaruit onderstaande aftermovie is samengesteld.

TEDx Nationale Politie

Op 20 en 21 mei vond het jaarlijkse TEDx event van de Nationale Politie plaats in de TheaterHangaar. ‘Anders’ was het thema van deze editie die georganiseerd werd door de Eenheid Den Haag. Het waren twee succesvolle dagen waarin de genodigden, die op de draaiende tribune zaten, de indrukwekkende verhalen van de sprekers voorbij lieten komen.

DNA Douane

De Douane Nederland vierde haar 425 jarig bestaan in de TheaterHangaar tijdens een speciale
Ceremoniële én bovenregionale viering. De Staatssecretaris overhandigde tijdens de Ceremoniële viering een eredoek aan de DG Douane. Deze banier is een vorm van erkenning door het Koningshuis. Zijne Majesteit de Koning was dan ook de speciale gast. De officiële viering werd muzikaal omlijst door de Douane Muziekorganisatie. De Douane Muziekorganisatie vervulde ook een primaire rol in de, speciaal voor de Douane ontwikkelde, Theaterstuk ‘DNA Douane’. Alle (oud) gediende zijn uitgenodigd om bij een van deze totaal 8 voorstellingen aanwezig te zijn in de TheaterHangaar.

Smart SD For Your Eyes Only

Het gecombineerde gebruik van de TheaterHangaar & Hangaar2 als locatie maakt een evenement uniek! Tijdens de combinatie van congres en beurs heeft SmartSD hier optimaal gebruik van gemaakt tijdens het SST 2022 ‘For Your Eyes Only’ event.
Fabrikanten waren met een stand of table top aanwezig en vele honderden installateurs en adviseurs hebben een bezoek aan de beurs en het congres gebracht.
Er werd zowel indoor als outdoor een beursvloer gecreëerd met live demo’s. De spectaculaire openingsshow in de TheaterHangaar waar distributeur SmartSD samen met haar leveranciers, de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld presenteerde zorgde voor de extra beleving tijdens het congres.

Lintjesregen

Al meerdere jaren vindt in de TheaterHangaar de jaarlijkse lintjesregen van Gemeente Katwijk plaats. Het uitreiken van de koninklijke onderscheidingen vind toepasselijk plaats in de paleisset.

Introductie Hyundai i10

De Hyundai i10 werd op spectaculaire wijze geïntroduceerd in de TheaterHangaar. Versterkt door krachtige projecties presenteerden de managers hun laatste cijfers en visies. Vervolgens werden de gasten langs een 180° brede tijdslijn genomen, waarna de hangaardeuren werden geopend. Daar buiten, onder de beschermende vleugels van de Dakota, stonden 120 ronkende Hyundai i10’s klaar voor vertrek.