TheaterHangaar – Inspiration Tour

Op dinsdag 2 juli organiseerden wij in samenwerking met Management Support in de TheaterHangaar de Inspiration Tour. Tijdens de tour werden de mogelijkheden van het theater tijdens een live plenair programma aan de gasten getoond. De diverse scènes, waaronder de befaamde buitenscène, kwamen aan bod. Na afloop werd er tijdens de borrel nagepraat en kon men de sprekers en event managers ontmoeten. Uiteraard kwam tijdens het programma het gebruik van Hangaar2 als eventlocatie ook aan bod.

Lightyear One

Op dinsdag 25 juni 2019 is tijdens zonsopgang de Lightyear One onthuld, de nieuwe elektrische zonneauto van het Nederlandse automerk Lightyear. De onthulling in de TheaterHangaar was live te volgen, waaruit onderstaande aftermovie is samengesteld.

ANWB 135 jaar

De ANWB vierde haar 135 jarig bestaan in de TheaterHangaar voor 750 gasten. Met Jort Kelder als moderator stond de dag in het teken van de geschiedenis, het heden, én de toekomst van de ANWB en de mobiliteitswereld. Na het plenaire programma begaven de gasten zich naar Hangaar2 voor een afsluitende borrel tussen diverse voertuigen van de afgelopen 135 jaar.

FMO's "Future of Finance" Congres

350 topbankiers uit meer dan 60 landen kwamen bijeen in de TheaterHangaar voor het FMO “Future of Finance” Congres. Het plenaire programma in de theaterzaal was voorzien van vele internationale sprekers én een bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima. Na het plenaire gedeelte van het congres werd er in de foyer van de TheaterHangaar geborreld, waarna de gasten zich naar Hangaar2 begaven voor een prachtig verzorgd diner.

InnovationQuarter Jaarevent

Voor ruim 1.000 gasten werd de groene loper uitgelegd tijdens het InnovationQuarter Jaarevent in de TheaterHangaar. Met 3 robots, 3 drones, 19 sprekers en 38 Zuid-Hollandse ondernemers werden de foyer en theaterzaal volledig benut. De meest innovatieve bedrijven presenteerden de laatste ontwikkeling op gebied van o.a. techniek, zorg en veiligheid. Het programma kwam uitstekend tot zijn recht in de roterende zaal begeleid door 180 graden projecties.

AWVN-jaarcongres

Op maandag 10 oktober 2016 vond in de TheaterHangaar het AWVN-jaarcongres 2016 plaats: Nederland Werkt. De werkgeversvereniging benutte het congres om Nederland snel sterker te maken op het vlak van de werkgelegenheid, de arbeidsmarkt, de beroepsbevolking en regionale samenwerking.

Het congres was in paradestijl opgezet, waarbij de 950 gasten gezamenlijk een plenair programma volgden om daarna in vijf parallelsessies uiteen te gaan. Door middel van de ‘silent disco’ techniek was het zelfs mogelijk om twee sessies in de theaterzaal te plaatsen. De overige sessies vonden plaats op het bordes en in twee tenten op het platform aan de voorzijde van de TheaterHangaar.

Lintjesregen

Al meerdere jaren vindt in de TheaterHangaar de jaarlijkse lintjesregen van Gemeente Katwijk plaats. Het uitreiken van de koninklijke onderscheidingen vind toepasselijk plaats in de paleisset.

Introductie Hyundai i10

De Hyundai i10 werd op spectaculaire wijze geïntroduceerd in de TheaterHangaar. Versterkt door krachtige projecties presenteerden de managers hun laatste cijfers en visies. Vervolgens werden de gasten langs een 180° brede tijdslijn genomen, waarna de hangaardeuren werden geopend. Daar buiten, onder de beschermende vleugels van de Dakota, stonden 120 ronkende Hyundai i10’s klaar voor vertrek.