FMO’s “Future of Finance” Congres 2016

Op 26 september 2016 kwamen 350 topbankiers uit meer dan 60 landen bijeen in TheaterHangaar voor het FMO “Future of Finance” Congres. Het plenaire programma in de theaterzaal was voorzien van vele internationale sprekers én een bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima. Na het plenaire gedeelte van het congres werd er in de foyer van TheaterHangaar geborreld, waarna de gasten zich naar Hangaar2 begaven voor een prachtig verzorgd diner.

InnovationQuarter Jaarevent

Op 20 juni 2016 werd voor ruim 1.000 gasten de groene loper uitgelegd tijdens het InnovationQuarter Jaarevent 2016 in de TheaterHangaar. Met 3 robots, 3 drones, 19 sprekers en 38 Zuid-Hollandse ondernemers werden de foyer en theaterzaal volledig benut. De meest innovatieve bedrijven presenteerden de laatste ontwikkeling op gebied van o.a. techniek, zorg en veiligheid. Het programma kwam uitstekend tot zijn recht in de roterende zaal begeleid door 180 graden projecties.

AWVN-jaarcongres

Op maandag 10 oktober 2016 vond in de TheaterHangaar het AWVN-jaarcongres 2016 plaats: Nederland Werkt. De werkgeversvereniging benutte het congres om Nederland snel sterker te maken op het vlak van de werkgelegenheid, de arbeidsmarkt, de beroepsbevolking en regionale samenwerking.

Het congres was in paradestijl opgezet, waarbij de 950 gasten gezamenlijk een plenair programma volgden om daarna in vijf parallelsessies uiteen te gaan. Door middel van de ‘silent disco’ techniek was het zelfs mogelijk om twee sessies in de theaterzaal te plaatsen. De overige sessies vonden plaats op het bordes en in twee tenten op het platform aan de voorzijde van de TheaterHangaar.

Lintjesregen

In 2015 en 2016 vond in de TheaterHangaar de jaarlijkse lintjesregen van Gemeente Katwijk plaats. Het uitreiken van de koninklijke onderscheidingen vond toepasselijk plaats in de paleisset.

Introductie Hyundai i10

De Hyundai i10 werd 28 oktober 2013 op spectaculaire wijze geïntroduceerd in de TheaterHangaar. Versterkt door krachtige projecties presenteerden de managers hun laatste cijfers en visies. Vervolgens werden de gasten langs een 180° brede tijdslijn genomen, waarna de hangaardeuren werden geopend. Daar buiten, onder de beschermende vleugels van de Dakota, stonden 120 ronkende Hyundai i10’s klaar voor vertrek.