Landelijke dag Méér Muziek in de Klas

Koningin Máxima was op 9 september in de TheaterHangaar aanwezig bij de landelijke MuziekTafeldag. Koningin Máxima, erevoorzitter van stichting Méér Muziek in de Klas, kreeg een update over de stand van zaken van muziek in het onderwijs. Doel van de stichting is te zorgen dat in Nederland alle kinderen op de basisscholen de kans te krijgen bezig te zijn met muziek. Tijdens de bijeenkomst spraken zij onder meer over hoe leraren beter uitgerust kunnen worden om muziekles te geven en hoe geld bijeen te krijgen voor structureel muziekonderwijs. Het event was zowel live, voor 110 personen, als digitaal bij te wonen voor mensen uit het onderwijs, gemeenten en culturele instellingen.

Ophen medewerkersevent

Fintechbedrijf Ohpen wordt ruim twee keer zo groot door de overname van Amsterdamse branchegenoot Davinci. Deze acquisitie werd op 7 september officieel bekend gemaakt aan de medewerkers tijdens een live event in de TheaterHangaar. In de 1,5 meter setting van de theaterzaal ontvingen we deze middag 100 genodigden, in combinatie met een livestream.

Relatie evenement - Inspiration Tour

Op dinsdag 2 juli organiseerden wij in samenwerking met Management Support in de TheaterHangaar de Inspiration Tour. Tijdens de tour werden de mogelijkheden van het theater tijdens een live plenair programma aan de gasten getoond. De diverse scènes, waaronder de befaamde buitenscène, kwamen aan bod. Na afloop werd er tijdens de borrel nagepraat en kon men de sprekers en event managers ontmoeten. Uiteraard kwam tijdens het programma het gebruik van Hangaar2 als eventlocatie ook aan bod.

Lightyear One

Op dinsdag 25 juni is tijdens zonsopgang de Lightyear One onthuld, de nieuwe elektrische zonneauto van het Nederlandse automerk Lightyear. De onthulling in de TheaterHangaar was live te volgen, waaruit onderstaande aftermovie is samengesteld.

TEDx Nationale Politie

Op 20 en 21 mei vond het jaarlijkse TEDx event van de Nationale Politie plaats in de TheaterHangaar. ‘Anders’ was het thema van deze editie die georganiseerd werd door de Eenheid Den Haag. Het waren twee succesvolle dagen waarin de genodigden, die op de draaiende tribune zaten, de indrukwekkende verhalen van de sprekers voorbij lieten komen.

ANWB 135 jaar

De ANWB vierde haar 135 jarig bestaan in de TheaterHangaar voor 750 gasten. Met Jort Kelder als moderator stond de dag in het teken van de geschiedenis, het heden, én de toekomst van de ANWB en de mobiliteitswereld. Na het plenaire programma begaven de gasten zich naar Hangaar2 voor een afsluitende borrel tussen diverse voertuigen van de afgelopen 135 jaar.

InnovationQuarter Jaarevent

Voor ruim 1.000 gasten werd de groene loper uitgelegd tijdens het InnovationQuarter Jaarevent in de TheaterHangaar. Met 3 robots, 3 drones, 19 sprekers en 38 Zuid-Hollandse ondernemers werden de foyer en theaterzaal volledig benut. De meest innovatieve bedrijven presenteerden de laatste ontwikkeling op gebied van o.a. techniek, zorg en veiligheid. Het programma kwam uitstekend tot zijn recht in de roterende zaal begeleid door 180 graden projecties.

Lintjesregen

Al meerdere jaren vindt in de TheaterHangaar de jaarlijkse lintjesregen van Gemeente Katwijk plaats. Het uitreiken van de koninklijke onderscheidingen vind toepasselijk plaats in de paleisset.

Introductie Hyundai i10

De Hyundai i10 werd op spectaculaire wijze geïntroduceerd in de TheaterHangaar. Versterkt door krachtige projecties presenteerden de managers hun laatste cijfers en visies. Vervolgens werden de gasten langs een 180° brede tijdslijn genomen, waarna de hangaardeuren werden geopend. Daar buiten, onder de beschermende vleugels van de Dakota, stonden 120 ronkende Hyundai i10’s klaar voor vertrek.