Mindervaliden

Om de tribune te betreden zal zowel een trap op als af gelopen moeten worden, er is geen lift aanwezig. Er is een rolstoelingang naar de zaal waar ook mindervaliden gebruik van kunnen maken. Om er zeker van te zijn dat de geboekte plaatsen gemakkelijk te bereiken zijn raden wij u aan mindervaliden kaarten telefonisch te bestellen via Soldaat van Oranje – De Musical (0900 1324, 45 cpm) of te kopen aan de theaterkassa.

De TheaterHangaar heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaatsnemen naast of op de rij achter de rolstoelplaatsen. Er zijn aangepaste toiletten aanwezig bij de dames- en herentoiletten in de foyer. Het is noodzakelijk uw reservering telefonisch te maken en te vermelden dat u gebruik wilt maken van een van onze rolstoelplaatsen. Reserveren voor rolstoelplaatsen kan via Soldaat van Oranje – De Musical via telefoonnummer 0900-1324 (45 cpm).

De parkeerplaats van het theater heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater. Op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart kunt u gratis parkeren.

De TheaterHangaar beschikt over halslussen en koptelefoons voor slechthorenden. Door de NVVS is onze apparatuur goedgekeurd volgens de IEC 60118-4 richtlijnen. De gehoorversterkende apparatuur is verkrijgbaar bij de merchandise kassa. Hiervoor is een borg van €20,00 vereist. Deze zal worden geretourneerd na het terugbrengen van de koptelefoon en/of halslus.

In de TheaterHangaar worden blindegeleiden- en hulphonden toegelaten. Er moet wel rekening worden gehouden met onder andere luide knallen en de draaiende theaterzaal.

Wij werken ook samen met de Stichting Ambulance Wens. Voor meer informatie hierover verwijzen u graag naar hun website.

Gezondheidscheck Covid-19

Wij hanteren deze gezondheidscheck die is opgesteld door het RIVM.

Indien u of iemand uit uw gezelschap waarmee u naar de voorstelling gaat één of meerdere vragen met ja beantwoordt, kom dan niet naar de TheaterHangaar.
Neem tot uiterlijk 11 uur op de dag van de voorstelling contact op met het servicenummer (10.00-18.00 uur) vermeld in de bevestigingsmail van uw ticket en bespreek een nieuwe datum.

Bij aankomst bij de parkeerwachters wordt de gezondheidscheck van het gehele gezelschap nogmaals afgenomen. Wanneer één of meerdere vragen met ja wordt beantwoord dan wordt het hele gezelschap de toegang tot de TheaterHangaar ontzegd. Dit kan ook gebeuren als de theatermedewerker twijfelt.

Openingstijden

TheaterHangaar
De TheaterHangaar is tijdens avondvoorstellingen geopend voor bezoekers van 17.00 uur tot 00.00 uur. Bij matineevoorstellingen is het theater geopend vanaf 12.00 uur en op zaterdag vanaf 11.30 uur. Het is pas mogelijk het vliegveld te betreden 15 minuten voor opening van het theater.

Theaterkassa 
Vanwege de coronamaatregelen is de theaterkassa gesloten. De merchandiseshop is wel geopend tijdens de openingstijden van het theater. Bij de merchandiseshop kan alleen met pin of creditcard betaald worden.

Telefonische bereikbaarheid TheaterHangaar
Het telefoonnummer van de TheaterHangaar is 071 – 401 45 11.
De TheaterHangaar is telefonisch bereikbaar op de volgende tijdstippen:
Maandag van 09.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag van 09.00 uur tot 17.00 uur (indien er een avondvoorstelling is, van 09.00 uur tot 20.15 uur)
Woensdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 20.15 uur
Zaterdag van 12.15 uur tot 20.15 uur
Zondag van 12.15 uur tot 14.30 uur

Plattegrond zaal

Bekijk hier de plattegrond van de Theaterzaal.

Parkeren

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief verzendkosten en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical of klik hier om een losse parkeerkaart in de voorverkoop te kopen. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin, credit card of contant. Op locatie betaalt u € 10,00  per parkeerkaart.

De parkeerplaats van het theater heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater. Op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart kunt u gratis parkeren.

Tevens is er op het parkeerterrein één laadpaal met twee laadpunten (€ 0,30 kWh) aanwezig. Voor het opladen van uw elektrische auto, meldt u zich bij een parkeerwachter. Het is niet mogelijk deze laadpunten vooraf te reserveren.

Het parkeren met een camper op de parkeerplaats is ook mogelijk. Neemt u dan de meest linker doorgang, deze is wat breder dan de andere ingangen. U kunt helaas niet overnachten op ons parkeerterrein.

Tentoonstelling

DE TENTOONSTELLING IS GESLOTEN I.V.M. COVID-19 MAATREGELEN

In de Theaterfoyer bevindt zich de tentoonstelling ‘Morgen is vandaag. Kun jij kiezen in oorlogstijd?’. Deze tentoonstelling geeft achtergrond-informatie over de Tweede Wereldoorlog, Engelandvaarders en het leven in bezet Nederland. Tijdens het bezoek aan de tentoonstelling wordt de bezoeker uitgedaagd om na te denken over keuzes in oorlogstijd. Deze tentoonstelling richt zich met name op leerlingen van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.