Informatie over speciale voorzieningen

Om de tribune te betreden zal zowel een trap op als af gelopen moeten worden, er is geen lift aanwezig. Er is een rolstoelingang naar de zaal waar ook mindervaliden gebruik van kunnen maken. Om er zeker van te zijn dat de geboekte plaatsen gemakkelijk te bereiken zijn dienen mindervaliden kaarten telefonisch besteld te worden via Soldaat van Oranje – De Musical (0900-1324, 45 cpm) of kunt u deze kopen aan de theaterkassa.

De TheaterHangaar heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaatsnemen naast of op de rij achter de rolstoelplaatsen. Er zijn aangepaste toiletten aanwezig bij de dames- en herentoiletten in de foyer. Het is noodzakelijk uw reservering telefonisch te maken en te vermelden dat u gebruik wilt maken van een van onze rolstoelplaatsen. Reserveren voor rolstoelplaatsen kan via Soldaat van Oranje – De Musical via telefoonnummer 0900-1324, 45 cpm.

De parkeerplaats van het theater heeft een aantal parkeervakken voor minder validen, vlakbij de ingang van het theater. Op vertoon van een minder validen parkeerkaart kunt u gratis parkeren.

De TheaterHangaar beschikt over een beperkt aantal halslussen en koptelefoons voor slechthorenden. Door de NVVS is onze apparatuur goedgekeurd volgens de IEC 60118-4 richtlijnen. De gehoorversterkende apparatuur is verkrijgbaar bij de shop in de foyer.

In de TheaterHangaar worden blindegeleiden- en hulphonden toegelaten. Er moet wel rekening worden gehouden met onder andere luide knallen en de draaiende theaterzaal.

Wij werken ook samen met de Stichting Ambulance Wens. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar hun website.