Theaterarrangementen inclusief kaarten voor de voorstelling

U kunt uw ticket van Soldaat van Oranje – De Musical uitbreiden met diverse arrangementen. Van een pauze arrangement, die ervoor zorgt dat er in uw pauze een tafeltje met daarop een door u gekozen drankje en een klein borrelgarnituur klaar staat, tot het uitgebreide Restaurant Noordeinde arrangement, die inclusief diner, pauze en een programmaboek de gehele avond verzorgt. Bezoekt u Restaurant Noordeinde met uw kinderen? Vraag aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Om het  arrangement te boeken, klikt u op een datum in de kalender en kunt u de keuze maken voor het specifieke arrangement.

boek arrangement

algemene voorwaarden arrangementen

Restaurant Noordeinde arrangement

Wilt u gebruik maken van een geheel verzorgd arrangement bij uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical? Dan kunt u een Restaurant Noordeinde arrangement reserveren. Dit arrangement bestaat uit een 1e rang ticket voor Soldaat van Oranje – De Musical, een keuze uit meerdere hoofdgerechten, een pauze arrangement in Restaurant Noordeinde en daarbij per twee personen een souvenirboek.

Om het  arrangement te boeken, klikt u op een datum in de kalender en kunt u de keuze maken voor dit arrangement.

boek arrangement

algemene voorwaarden arrangement

Matinee arrangement

Speciaal voor de matinee voorstelling op woensdag en zondag bieden wij u een matinee arrangement aan. Dit arrangement bestaat uit een 1e rang ticket voor Soldaat van Oranje – De Musical, een pauze arrangement, per twee personen een souvenirboek en een hoofdgerecht naar keuze na afloop van de voorstelling. Let op dat u voor het pauze arrangement voorafgaand aan de voorstelling uw drankjes dient te bestellen in het Restaurant Noordeinde.

Let op! Indien er op woensdag ook een avondvoorstelling is kunt u alleen gebruik maken van het Restaurant Noordeinde arrangement, het Zomerarrangement of het Kerstarrangement.

Om het  arrangement te boeken, klikt u op een datum in de kalender en kunt u de keuze maken voor dit arrangement.

boek arrangement

algemene voorwaarden arrangement

Golfarrangement

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn heeft in samenwerking met Soldaat van Oranje – De Musical een uniek arrangement samengesteld. Het arrangement betreft:

– 1 Green fee voor 9-holes of 18-holes Bloembollenbaan
– 2-gangen diner restaurant TheaterHangaar (exclusief dranken)
– 1e rang ticket Soldaat van Oranje – De Musical
– pauze arrangement, een drankje en hartige snacks op een gereserveerde tafel
– 1 souvenirboek Soldaat van Oranje – De Musical per 2 personen

Dit arrangement is alleen mogelijk op woensdag, donderdag en vrijdag. Reserveren adviseren wij tot 6 weken van te voren te doen bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn via 0252 24 13 33 of events@tespelduyn.nl.

golfarrangement

Kerstarrangement

Voor voorstellingen vanaf 13 december 2018 t/m 30 december 2018 bieden wij in de TheaterHangaar alléén het Kerstarrangement aan. Het Kerstarrangement bestaat uit een 1e rang ticket voor Soldaat van Oranje – De Musical en een heerlijk 3-gangen Kerstdiner inclusief amuse. Tevens ontvangt u per 2 personen een souvenirboek. Klik hier voor het kerstmenu.

Om het  arrangement te boeken, klikt u op een datum in de kalender en kunt u de keuze maken voor dit arrangement.

boek arrangement

algemene voorwaarden arrangement

Groepen

Groepen en zakelijke arrangementen (vanaf 9 personen)
Wilt u Soldaat van Oranje – De Musical bezoeken met een groep van meer dan 10 personen? U wordt dan welkom geheten in de karakteristieke TheaterHangaar door uw persoonlijke gastvrouw of gastheer. De TheaterHangaar beschikt over een foyer met diverse bars, een restaurant en een VIP Bordes. Diner, lunch of borrel, er zijn mogelijkheden genoeg.

Deze theaterarrangementen zijn te reserveren bij BOOKX. Zij denken graag met u mee voor een geslaagd groeps- of bedrijfsevenement rondom Soldaat van Oranje – De Musical.

Kijk op de website voor de diverse arrangementen of bel 020 675 74 74 voor meer informatie.