In Restaurant Noordeinde kunt u uw avond starten met een heerlijk diner. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor na de matinee voorstelling. Onderstaand vindt u meer informatie hierover. Bezoekt u Restaurant Noordeinde met uw kinderen? Vraag aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

2-gangen diner

Voor slechts € 26,50 per persoon kunt u genieten van een 2-gangen diner bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht. Tegen een meerprijs van € 7,95 heeft u nog de keuze uit diverse desserts.

menukaartBoek Diner

Matinee diner

Op woensdag en zondag is het mogelijk om na afloop van de matineevoorstelling nog een hapje te eten in het Restaurant Noordeinde, dit is al mogelijk vanaf €10,50 per persoon. U kunt uw aanbetalingsvoucher ter waarde van €10,50 per persoon vooraf reserveren. De voucher wordt in mindering gebracht op uw rekening tijdens het Matinee diner. Voor meer informatie over de gerechten waarvan u exclusief op woensdag- en zondagavond kunt bestellen kunt u kijken op onderstaande menukaart.

Let op! Indien er op woensdag ook een avondvoorstelling is kunt u alleen gebruik maken van het gebruikelijke 2-gangen diner.

menukaartBoek Matinee Diner

Kerstdiner

Voor voorstellingen vanaf 13 december 2018 t/m 30 december 2018 bieden wij in Restaurant Noordeinde alléén het Kerstdiner aan. Hierbij krijgt u een voor-, hoofd- en nagerecht inclusief een amuse, de kosten hiervoor zijn € 32,50 per persoon.

menukaartBoek Kerstdiner