Diner

In Restaurant Noordeinde kunt u uw avond starten met een heerlijk diner of dineren na de matinee voorstelling op zaterdag. Bezoekt u Restaurant Noordeinde met uw kinderen? Vraag aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

menukaart

U kunt uw aanbetalingsvoucher ter waarde van € 15,00 per persoon vooraf reserveren. Er staat dan een tafel voor u gereserveerd en de voucher wordt in mindering gebracht op uw rekening tijdens het diner.

Boek DINER

Kerstdiner

Voor voorstellingen vanaf 5 december 2020 t/m 30 december 2020 bieden wij in Restaurant Noordeinde alleen het Kerstdiner aan. Hierbij krijgt u een voor-, hoofd- en nagerecht inclusief een amuse, de kosten hiervoor zijn € 34,50 per persoon.

menukaartBoek Kerstdiner

Kleine kaart

Na de voorstelling op woensdag- en zondagmiddag en er is geen avondvoorstelling, is er een menu van de kleine kaart beschikbaar in restaurant Noordeinde.

kleine menukaart

U kunt uw aanbetalingsvoucher ter waarde van € 5,00 per persoon vooraf reserveren. Er staat dan een tafel voor u gereserveerd en de voucher wordt in mindering gebracht op uw rekening tijdens het diner.

Boek DINER