Restaurant

Gedwongen door omstandigheden is besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Het restaurant is om deze reden gesloten.

In de foyer van de TheaterHangaar is Restaurant Noordeinde gevestigd. U kunt hier genieten van een heerlijke maaltijd voorafgaand aan de voorstelling, of indien u een matinee voorstelling bezoekt na afloop van de voorstelling. Ons sfeervol ingerichte restaurant biedt u verschillende mogelijkheden om uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical op een culinaire manier uit te breiden met een  lunch, een diner of een pauze arrangement. Indien u graag in het restaurant wilt lunchen of dineren raden wij u aan om via de knoppen hiernaast een reservering te plaatsen. In de foyer zelf zijn er diverse bars aanwezig waar u een drankje en diverse snacks en zoetigheden kunt bestellen.

Naast de hoofdingang van het theater ligt ons prachtige terras met uitzicht over voormalig militair vliegveld Valkenburg. Als het weer het toelaat serveren wij daar ook lunch en diner of een hapje en drankje tijdens de pauze.

In verband met de coronamaatregelen dient u uw tickets per huishouden te boeken. Indien u tijdens het reserveren van uw tickets uw lunch/diner boekt, wordt u bij elkaar aan tafel geplaatst aangezien uw boeking, uw huishouden betreft. Indien u lunch/diner los boekt van uw tickets dient u ook per huishouden te reserveren. U wordt dan ook per huishouden aan een tafel geplaatst.

De openingstijden van Restaurant Noordeinde en het terras zijn:

Tijdens de avondvoorstelling:
Van 17.00 uur tot 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de theaterzaal geopend.

Tijdens de matineevoorstelling:
Van 12.00 uur tot 14.00 uur en op zaterdag van 11.30 uur tot 13.30 uur. Vanaf 13.30 uur is de theaterzaal geopend.

Na afloop van de matineevoorstelling: van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Wilt u graag dat wij in het restaurant rekening houden met uw voedselallergie of dieet? Laat het ons weten via info@theaterhangaar.nl.