Restaurant

In de foyer van de TheaterHangaar is Restaurant Noordeinde gevestigd. U kunt hier genieten van een heer diner voorafgaand aan de voorstelling, of indien u een matinee voorstelling bezoekt een lunch vooraf of diner na afloop van de voorstelling. Ons sfeervol ingerichte restaurant biedt u verschillende mogelijkheden om uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical op een culinaire manier uit te breiden met een  lunch, een diner of een pauze arrangement. Indien u graag in het restaurant wilt lunchen of dineren raden wij u aan om via de knoppen hiernaast een reservering te plaatsen. In de foyer zelf zijn er diverse bars aanwezig waar u een drankje en zoetigheden kunt bestellen.

Naast de hoofdingang van het theater ligt ons prachtige terras met uitzicht over voormalig militair vliegveld Valkenburg. Als het weer het toelaat serveren wij daar ook lunch en diner of een hapje en drankje tijdens de pauze.

De openingstijden van Restaurant Noordeinde en het terras zijn:

Tijdens de avondvoorstelling:
Van 17.00 uur tot 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de theaterzaal geopend.

Tijdens de matineevoorstelling:
Van 12.00 uur tot 14.00 uur en op zaterdag van 11.30 uur tot 13.30 uur. Vanaf 13.30 uur is de theaterzaal geopend.

Na afloop van de matineevoorstelling: van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Wilt u graag dat wij in het restaurant rekening houden met uw voedselallergie of dieet? Laat het ons weten via info@theaterhangaar.nl.