Op basis van de nieuwe maatregelen is de horeca tot 20.00 uur geopend. Dit betekent dat het restaurant normaal open is voor lunch, diner en pauze arrangement. Als u voor aanvang van de voorstelling een drankje wilt bestellen aan de bar kan en mag dat uiteraard. Wij vragen u echter rijen te vermijden en na uw bestelling – zover mogelijk – een zitplaats te zoeken.
Na 20.00 uur is de horeca gesloten. Heeft u een pauze-arrangement geboekt? Dan kunt u vóór aanvang van de voorstelling uw drankkeuze doorgeven bij het restaurant. Wilt u ter plekke een pauzedrankje of pauze-arrangement bestellen? Dit is mogelijk voorafgaand aan de voorstelling bij de bar. In beide gevallen kunt u uw bestelling in de pauze ophalen, meenemen naar de zaal en op uw zitplaats in de pauze nuttigen.

Coronatoegangsbewijs

Voor toegang tot de TheaterHangaar hebben bezoekers vanaf 13 jaar en ouder een geldig coronatoegangsbewijs nodig en vanaf 14 jaar ook een geldig identiteitsbewijs. Het coronatoegangsbewijs kan een vaccinatiebewijs zijn, een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs) of een negatieve testuitslag (testbewijs). Deze laatste optie is te plannen via www.testenvoortoegang.nl. Let op: een GGD test of thuistest geldt niet als coronatoegangsbewijs.
Beschikt u over een van de drie bovenstaande opties, download dan thuis alvast CoronaCheck-app op uw telefoon en upload ook uw QR-code. Geen smartphone? U kunt een papieren QR-code aanvragen via www.coronacheck.nl. Neemt u in dat geval de geprinte QR-code mee naar de TheaterHangaar. Andere testbewijzen dan een geldige QR-code, zoals het gele boekje geven geen toegang.

De algemene helpdesk voor vragen rond de CoronaCheck is te bereiken op telefoonnummer 0800 1421 (bereikbaar van 8.00 tot 20.00uur).

Hier vindt u alle actuele informatie.

 

Ik of iemand uit mijn gezelschap heeft corona, kan ik dan omboeken?

Wij verzoeken u uiterlijk vóór 11:00 uur op de dag van de voorstelling ons hierover te berichten. In de servicemails die u voorafgaande aan uw bezoek heeft ontvangen, staan de details over de dan geldende maatregelen en hoe u ons kunt bereiken. Het is daarom belangrijk dat u een geldig e-mailadres opgeeft tijdens uw bestelling. Na 11.00 uur op de dag van de voorstelling is het omboeken van tickets niet meer mogelijk.

Luchtcirculatie

Wat betreft onze airconditioning en luchtcirculatie hanteren we altijd de richtlijnen van het RIVM. Deze richtlijnen geven op dit moment geen eenduidig uitsluitsel over de effecten van airconditioning en luchtventilatie op de verspreiding van het coronavirus, of hoe we hier als theater het beste mee om kunnen gaan. Natuurlijk houden we de aanscherpingen van de RIVM rond dit thema nauwlettend in de gaten, en zullen we eventuele aanpassingen zo snel mogelijk doorvoeren.

Hiernaast kunnen we mededelen dat we geen gebruik maken van zogenaamde ‘recirculatie’-technieken, wat betekent dat de lucht in ons theater niet wordt ‘hergebruikt’.