De voorstellingen vanaf woensdag 9 maart 2022 gaan door met een volledige zaalcapaciteit.
U hoeft geen coronatoegangsbewijs (3G) te tonen, testen voor toegang is niet nodig, er is geen verplichte 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is niet verplicht.
Meer informatie n.a.v. de persconferentie van 15 februari vindt u hier.

Ik of iemand uit mijn gezelschap heeft corona, kan ik dan omboeken?

Wij verzoeken u uiterlijk vóór 11:00 uur op de dag van de voorstelling ons hierover te berichten. In de servicemails die u voorafgaande aan uw bezoek heeft ontvangen, staan de details over hoe u ons kunt bereiken. Het is daarom belangrijk dat u een geldig e-mailadres opgeeft tijdens uw bestelling. Na 11.00 uur op de dag van de voorstelling is het omboeken van tickets niet meer mogelijk.

Luchtcirculatie

Wat betreft onze airconditioning en luchtcirculatie hanteren we altijd de richtlijnen van het RIVM. Deze richtlijnen geven op dit moment geen eenduidig uitsluitsel over de effecten van airconditioning en luchtventilatie op de verspreiding van het coronavirus, of hoe we hier als theater het beste mee om kunnen gaan. Natuurlijk houden we de aanscherpingen van de RIVM rond dit thema nauwlettend in de gaten, en zullen we eventuele aanpassingen zo snel mogelijk doorvoeren.

Hiernaast kunnen we mededelen dat we geen gebruik maken van zogenaamde ‘recirculatie’-technieken, wat betekent dat de lucht in ons theater niet wordt ‘hergebruikt’.