Coronatoegangsbewijs

Voor toegang tot de TheaterHangaar hebben bezoekers vanaf 13 jaar en ouder een geldig identiteitsbewijs en een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een vaccinatiebewijs zijn, een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs) of een negatieve testuitslag (testbewijs). Deze laatste optie is te plannen via www.testenvoortoegang.nl. Let op: een GGD test of thuistest is geen geldige testuitslag. Bezoekers onder 13 jaar dienen alleen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Beschikt u over een van de drie bovenstaande opties, download dan thuis alvast CoronaCheck-app op uw telefoon en upload ook uw QR-code. Geen smartphone? U kunt een papieren QR-code aanvragen via www.coronacheck.nl. Neemt u in dat geval de geprinte QR-code mee naar de TheaterHangaar. Andere testbewijzen dan een geldige QR-code, zoals het gele boekje geven geen toegang.

De algemene helpdesk voor vragen rond de CoronaCheck is te bereiken op telefoonnummer 0800 1421 (bereikbaar van 8.00 tot 20.00uur).

Hier vindt u alle actuele informatie.

 

Ik of iemand uit mijn gezelschap heeft corona, kan ik dan omboeken?

Wij verzoeken u uiterlijk vóór 11:00 uur op de dag van de voorstelling ons hierover te berichten. In de servicemails die u voorafgaande aan uw bezoek heeft ontvangen, staan de details over de dan geldende maatregelen en hoe u ons kunt bereiken. Het is daarom belangrijk dat u een geldig e-mailadres opgeeft tijdens uw bestelling. Na 11.00 uur op de dag van de voorstelling is het omboeken van tickets niet meer mogelijk.

Luchtcirculatie

Wat betreft onze airconditioning en luchtcirculatie hanteren we altijd de richtlijnen van het RIVM. Deze richtlijnen geven op dit moment geen eenduidig uitsluitsel over de effecten van airconditioning en luchtventilatie op de verspreiding van het coronavirus, of hoe we hier als theater het beste mee om kunnen gaan. Natuurlijk houden we de aanscherpingen van de RIVM rond dit thema nauwlettend in de gaten, en zullen we eventuele aanpassingen zo snel mogelijk doorvoeren.

Hiernaast kunnen we mededelen dat we geen gebruik maken van zogenaamde ‘recirculatie’-technieken, wat betekent dat de lucht in ons theater niet wordt ‘hergebruikt’.