Adresgegevens

TheaterHangaar
1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk (voor navigatie de postcode of 1e Mientlaan invoeren)

Per auto

De TheaterHangaar ligt achter de duinen van Katwijk en is eenvoudig te bereiken via de A44.

Vanuit:
– Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen
– Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/Scheveningen aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)
– Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)

Dan voor alle aanrijdroutes:
Vanaf A44 volg de borden TheaterHangaar:
– Afslag nummer 8a richting Valkenburg Katwijk (N206)
– Bij het derde verkeerslicht linksaf richting TheaterHangaar
– bij de rotonde rechtdoor
– daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
– aan het einde van deze weg is de hoofdpoort

Met Openbaar Vervoer

Indien u met het Openbaar Vervoer reist, kunt u vanaf Leiden Centraal Station met de pendelservice van Brouwer Travel naar de TheaterHangaar komen. Het tarief voor deze pendelservice bedraagt € 15,00 per persoon voor een retourticket. Tickets voor deze pendelservice zijn verkrijgbaar via de website van Brouwer Travel. Ook kunt u Brouwer Travel telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is 071 361 92 18.

De vertrektijden vanaf Leiden CS zijn: 17.00 uur/17.30 uur/18.00 uur bij een avondvoorstelling en 11.00 uur/11.30 uur/12.00 uur bij een matineevoorstelling. De vertrektijden vanaf TheaterHangaar retour naar Leiden CS is om 23.00 uur bij een avondvoorstelling, 17.00 uur bij een matineevoorstelling. Aankomst op Leiden CS is om 23.15 uur bij een avondvoorstelling en om 17.15 uur bij een matineevoorstelling.

Kies in Leiden centraal station de uitgang van het openbaar vervoer/bussen. Loop rechtsaf richting de bussen. De halte van de pendelbus van Soldaat van Oranje – De Musical – aangegeven met een oranje bordje – bevindt zich tegenover de Aldi (achterste rij bussen).
De bus kan een algemene vervoersbus zijn of de Soldaat van Oranje – De Musical bus of een kleinere taxibus.

Bekijk hier het filmpje als u reist met het Openbaar Vervoer

LET OP: de dienstregeling van een aantal treinen is aangepast. De avondvoorstelling is rond 23.00 uur afgelopen. Dit kan per voorstelling ook iets eerder of iets later zijn. Indien u met het OV reist, check altijd de dienstregelingen.

Indien u geen gebruik maakt van de pendelservice maar met regulier openbaar vervoer reist, is de dichtstbijzijnde bushalte 1e Mientlaan. Houd rekening dat de TheaterHangaar op 1,5 kilometer afstand van deze uitstaphalte is.

Met de fiets

Direct naast de ingang van de TheaterHangaar is een onbewaakte fietsenstalling beschikbaar. U kunt hier kosteloos uw fiets of scooter stallen.

Wegwerkzaamheden

Er zijn verschillende wegwerkzaamheden door heel Nederland. Wij adviseren te allen tijde de website van A naar Beter en de website van de provincie Zuid-Holland in de gaten te houden. In verband met de draaiende theaterzaal kunnen laatkomers pas na de pauze in de theaterzaal plaatsnemen.

Parkeren

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief verzendkosten en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical of klik hier om een losse parkeerkaart in de voorverkoop te kopen. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin, credit card  of contant. Op locatie betaalt u € 10,00  per parkeerkaart.

De parkeerplaats van het theater heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater. Op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart kunt u gratis parkeren.

Tevens is er op het parkeerterrein één laadpaal met twee laadpunten (€ 0,30 kWh) aanwezig. Voor het opladen van uw elektrische auto, meldt u zich bij een parkeerwachter. Het is niet mogelijk deze laadpunten vooraf te reserveren.

Het parkeren met een camper op de parkeerplaats is ook mogelijk. Neemt u dan de meest linker doorgang, deze is wat breder dan de andere ingangen. U kunt helaas niet overnachten op ons parkeerterrein.

OV9292 Reisplanner

Klik op onderstaande button om je openbaar vervoerreis naar de TheaterHangaar te plannen.

Plan je reis