Soldaat van Oranje – De Musical

De TheaterHangaar, waar de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis, Soldaat van Oranje – De Musical, avond aan avond voor volle zalen speelt, is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden. Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd.

TheaterHangaar

De theaterzaal waarin het 1100 tellende publiek in comfortabele theaterstoelen zit, draait 360º rond van decor naar decor, begeleidt door enorme projecties. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld is onderdeel van het decor.

Uiteraard is het theater voorzien van een ruime foyer, een vip bordes voor groepen, een panoramaterras en verschillende bars. Tevens heeft het theater een restaurant met 150 zitplaatsen en in de zomermaanden een groot terras op de landingsbaan. De TheaterHangaar is uitermate geschikt voor congressen, product presentaties, bijeenkomsten en feestavonden.

Wilt u meer informatie over Soldaat van Oranje – De Musical? Wij verwijzen u hiervoor graag naar de site www.soldaatvanoranje.nl.

Soldaat van Oranje