Magical Christmas Story

Begin december heeft het Koninklijk Conservatorium Hangaar2 gekozen voor de opnames van het Atheneum Kamerorkest voor hun kerstverhaal.. Het volledige orkest heeft live gespeeld in Hangaar2 en om  het verhaal te vertellen is er gebruik gemaakt van enorme green screens waarin de beelden later zijn toegevoegd. In deze lastige tijden is het een uitdaging om mooie dingen te kunnen blijven neerzetten. Maar het is gelukt! Nieuwsgierig naar het verhaal? Bekijk het in de film en geniet van de prachtige muziek.

Succesvolle opnames Talpa's tv programma Hit the Road

Op 30 september heeft in Hangaar2 de finale plaatsgevonden van het tv-programma Hit the Road van Talpa. In deze nieuwe zangcompetitie trekken Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley met de auto het land in om overal en nergens talenten op te pikken. De kandidaten doen tijdens deze roadtrip auditie op de passagiersstoel. In de finale zongen de kandidaten niet in de auto voor hun eigen jurylid, maar in een auto in Hangaar2 voor de gehele jury.

Eindmusicals basisscholen

Honderden basisschoolleerlingen uit Katwijk en omstreken voerden in juli ondanks de coronacrisis toch hun eindmusical op. Op initiatief van organisatiebureau Event22 bundelen diverse lokale partijen hun krachten om in Hangaar2 een coronaproof basisschooltheater te realiseren.

Astronaut bestuurt robot vanuit ISS

Astronaut Luca Parmitano heeft met succes vanuit het Internationaal Ruimtestation (ISS) een robotwagen over een hindernissenparcours, in Hangaar2 bestuurd. En dat terwijl de astronaut met een snelheid van 28.800 km/u boven de aarde vloog. De rit van deze robot, een Europees wagentje genaamd Analog-1, was de eerste grote proef van een robot die handmatig werd bestuurd vanuit de ruimte.

Behind the Scenes - Partner- & Leveranciersevent

Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen tijdens een zakelijk event in de TheaterHangaar en Hangaar2.

Opel Future Classics event

5 dagen lang organiseerde louder brand activation het Future Classics event voor Opel in Hangaar2, waar 120 jaar historie en innovatie samen kwamen. Tijdens dit event namen pers, influencers, relaties en autodealers plaats achter het stuur van de oudste klassiekers en de meest futuristische concept car.

BOL.COM

BOL.COM ontving haar leveranciers en partners tijdens twee interactieve dagen in de TheaterHangaar & Hangaar2. De verschillende break-out sessie’s vonden o.a. plaats in de inflatable domes.

KPN - THE DIGITAL DUTCH

Fjuze organiseerde voor de derde keer The Digital Dutch, het ICT event van KPN om partners bij elkaar te laten komen.

Interpolis - Dit kan jou ook gebeuren...

Interpolis lanceerde deze heftige video over smartphone gebruik in het verkeer, die veel impact maakt op Nederlandse bestuurders. Om smartphone gebruik in het verkeer tegen te gaan ontwikkelde Interpolis de AutoModus App, waarmee je nog wel muziek kunt luisteren en navigeren, maar geen meldingen en updates meer ontvangt. De opnames zijn gemaakt op het buitenterrein van Vliegveld Valkenburg en in Hangaar2. Bekijk hier zelf de video.

KPN Digital Dutch (in samenwerking met Fjuze)

Fjuze organiseerde voor de tweede opeenvolgende keer The Digital Dutch, een interactief evenement voor zakelijke klanten en relaties van KPN. The Digital Dutch 2017 was opnieuw een spectaculaire beleving waar bezoekers zijn geïnspireerd door de top van het Nederlandse bedrijfsleven en hebben kunnen leren van digitale innovaties van andere bedrijven.
Bekijk hier de aftermovie.

BMW - The Next 100 Years

Het 100-jarig jubileum van BMW werd gevierd in Hangaar2. Voor BMW Group Nederland een uitgelezen kans om hun doelgroep gedurende vijf avonden via een spectaculaire viering mee te nemen door het verleden, het heden en de toekomst. Als podium voor deze tijdsreis werd een grote theateropstelling gecreëerd, inclusief indrukwekkende projecties op een 28 meter breed scherm en bewegend decor. De industriële dakconstructie van Hangaar2 bood de mogelijkheid om deze omvangrijke techniek set volledig te kunnen inhangen.

The Freestyle Games

BNN zond The Freestyle Games uit op NPO 3. In The Freestyle Games is men op zoek naar Nederlands beste skateboarder, freerunner, inline-skater, break-dancer, BMX-er of freestyle voetballer. Oftewel, wie is de beste freestyle sporter van Nederland? En dat alles in het freestyle park in Hangaar2!

Commercialshoot T-Mobile Unlimiteds

Ook voor foto- en videoshoots is Hangaar2 een uitgelezen locatie. De grote hangaar zonder pilaren of obstructies is feitelijk een ideale opnamestudio. Bekijk de commercial van T-Mobile hieronder en oordeel zelf.

Trashtival

Op 23 mei vond Trashtival plaats op de Westelijke Taxitrack en Spot21. Trashtival is festvial waar een kofferbakmarkt samenkomt met foodtrucks en live muziek. De eerste editie was zeer geslaagd èn ook nog afvalneutraal, kijk hieronder zelf maar hoe dat werkt.