TheaterHangaar — Inspiration Tour

Op dinsdag 2 juli organiseerden wij in samenwerking met Management Support in de TheaterHangaar de Inspiration Tour. Tijdens de tour werden de mogelijkheden van het theater tijdens een live plenair programma aan de gasten getoond. De diverse scènes, waaronder de befaamde buitenscène, kwamen aan bod. Na afloop werd er tijdens de borrel nagepraat en kon men de sprekers en event managers ontmoeten. Uiteraard kwam tijdens het programma het gebruik van Hangaar2 als eventlocatie ook aan bod.

Behind the Scenes - Partner- & Leveranciersevent

Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen tijdens een zakelijk event in de TheaterHangaar en Hangaar2.

Interpolis - Dit kan jou ook gebeuren...

Interpolis lanceerde deze heftige video over smartphone gebruik in het verkeer, die veel impact maakt op Nederlandse bestuurders. Om smartphone gebruik in het verkeer tegen te gaan ontwikkelde Interpolis de AutoModus App, waarmee je nog wel muziek kunt luisteren en navigeren, maar geen meldingen en updates meer ontvangt. De opnames zijn gemaakt op het buitenterrein van Vliegveld Valkenburg en in Hangaar2. Bekijk hier zelf de video.

KPN Digital Dutch (in samenwerking met Fjuze)

Fjuze organiseerde voor de tweede opeenvolgende keer The Digital Dutch, een interactief evenement voor zakelijke klanten en relaties van KPN. The Digital Dutch 2017 was opnieuw een spectaculaire beleving waar bezoekers zijn geïnspireerd door de top van het Nederlandse bedrijfsleven en hebben kunnen leren van digitale innovaties van andere bedrijven.
Bekijk hier de aftermovie.

BMW - The Next 100 Years

In 2016 vierde BMW haar 100-jarig jubileum. Voor BMW Group Nederland een uitgelezen kans om hun doelgroep gedurende vijf avonden via een spectaculaire viering mee te nemen door het verleden, het heden en de toekomst. Als podium voor deze tijdsreis werd een grote theateropstelling gecreëerd, inclusief indrukwekkende projecties op een 28 meter breed scherm en bewegend decor. De industriële dakconstructie van Hangaar2 bood de mogelijkheid om deze omvangrijke techniekset volledig te kunnen inhangen.
Meer lezen over dit evenement? Klik op deze link. 

Randstad Nationale CQ Test

In 2015 & 2016 vond de Nationale CQ Test plaats in Hangaar2. Op vier tribunes rondom een boksring namen 850 Randstad klantadviseuren het in teams tegen elkaar op. Door middel van de stemkastjes werden er vragen over klantcontact beantwoord, waarbij Eddy Zoey de presentator was. Bekijk de aftermovie van 2015:

Missie Max 2016

Voor het vijfde jaar op rij koos Omroep Max in samenwerking met het Ministerie van Defensie voor Hangaar2 voor Missie Max 2016.

The Freestyle Games

BNN zond in 2015 The Freestyle Games uit op NPO 3. In The Freestyle Games is men op zoek naar Nederlands beste skateboarder, freerunner, inline-skater, break-dancer, BMX-er of freestyle voetballer. Oftewel, wie is de beste freestyle sporter van Nederland? En dat alles in het freestyle park in Hangaar2!

Commercialshoot Sigmapearl Clean Matt

Ook voor foto- en videoshoots is Hangaar2 een uitgelezen locatie. De grote hangaar zonder pilaren of obstructies is feitelijk een ideale opnamestudio. Bekijk de commercial van Sigma hieronder en oordeel zelf.

Yellow Claw

Yellow Claw heeft voor de promo van hun #AIRJAGERTOUR opnames op Vliegveld Valkenburg gemaakt.

Trashtival

Op 23 mei vond Trashtival plaats op de Westelijke Taxitrack en Spot21. Trashtival is festvial waar een kofferbakmarkt samenkomt met foodtrucks en live muziek. De eerste editie was zeer geslaagd èn ook nog afvalneutraal, kijk hieronder zelf maar hoe dat werkt.