Auto

TheaterHangaar ligt achter de duinen van Katwijk en is eenvoudig te bereiken via de A44.

Vanuit:
- Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen
- Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/Scheveningen aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)
- Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)

Dan voor alle aanrijdroutes:
Vanaf A44 volg de borden TheaterHangaar:
- Afslag nummer 8 richting Valkenburg Katwijk (N206)
- Bij het derde verkeerslicht linksaf richting TheaterHangaar
- bij de rotonde rechtdoor
- daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
- aan het einde van deze weg is de hoofdpoort

Wegwerkzaamheden
Van juli tot en met september 2014 voert de Provincie Zuid-Holland wegwerkzaamheden uit aan de N206. Van 29 augustus tot en met 1 september en van 5 tot en met 8 september is er sprake van ernstige verkeershinder door afsluitingen en omleidingen. Het is dan ook raadzaam om deze weekenden rekening te houden met extra reistijd van en naar de TheaterHangaar. Klik hier voor alle informatie over de afsluitingen en omleidingen. 

Parkeren

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief reserveringskosten en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical of klik hier om een losse parkeerkaart in de voorverkoop te kopen. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of contant. Op locatie betaalt u € 10,00  per parkeerkaart.

Maak hier uw eigen routebeschrijving met Google Maps