Auto

Let op:

In verband met de bloemencorso moet u op vrijdag 24 april en zaterdag 25 april op de wegen in de Bollenstreek rekening houden met verkeershinder. Tijdens de afsluiting wordt er een omleidingsroute aangegeven. Het advies is om rekening te houden met een langere reistijd. Meer informatie over de bloemencorso en de verkeersmaatregelen kunt u hier vinden.  

TheaterHangaar ligt achter de duinen van Katwijk en is eenvoudig te bereiken via de A44.

Vanuit:

- Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen
- Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/Scheveningen aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)
- Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)

Dan voor alle aanrijdroutes:
Vanaf A44 volg de borden TheaterHangaar:
- Afslag nummer 8 richting Valkenburg Katwijk (N206)
- Bij het derde verkeerslicht linksaf richting TheaterHangaar
- bij de rotonde rechtdoor
- daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
- aan het einde van deze weg is de hoofdpoort

 

Parkeren
U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief reserveringskosten en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical of klik hier om een losse parkeerkaart in de voorverkoop te kopen. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of contant. Op locatie betaalt u € 10,00  per parkeerkaart.

Maak hier uw eigen routebeschrijving met Google Maps